tel. 088 245 77 95


Kunt u soms wat hulp gebruiken?
Kunt u hulp gebruiken bij dagelijkse karweitjes zoals boodschappen doen, de was of andere huishoudelijke taken? Heeft u ondersteuning nodig bij het invullen van de dag? Komt uw zoon regelmatig op bezoek om te helpen, maar wilt u hem niet te vaak tot last zijn? Of wilt u vandaag eens lekker uitslapen en om 11 uur uit bed geholpen worden? Dan is WijIk-Zeelst de oplossing voor u. Bij WijIk-Zeelst helpen we u bij uw ondersteuningsvragen op dié momenten dat u een helpende hand kunt gebruiken. U bepaalt!

WijIk is voor:
• Mensen die nog zelfstandig kunnen wonen, maar wat extra ondersteuning goed kunnen gebruiken zonder daarbij het mantelzorgnetwerk te overbelasten.
• Mensen die in een testperiode t/m mei 2018 deze nieuwe manier van werken willen proberen en op deze manier mee denken en doen in het ontwikkelen van een nieuwe dienstverlening.

Blijkt uit intake dat de klant niet geschikt is voor de pilot, omdat de ondersteuningsvragen eigenlijk zorgvragen zijn? Dan wordt de klant doorverwezen naar RSZK of Lunet zorg.
Meer weten of aanmelden?

088 - 245 77 95
CONTACT

WijIk Zeelst
Blaarthemseweg 18
5502 JV Veldhoven
T 088 245 7795
E
info@wijik-zeelst.nl
Samenwerking WijIk Zeelst

WijIk Zeelst is een samenwerking tussen zorginstellingen RSZK en Lunet Zorg, Mextal met VieDome, Centrale24, Summa Zorg en gemeente Veldhoven.